Het lekt bij de loodgieter

De loodgieter. Vakman. Altijd druk met zijn klanten. Soms een spoedje er tussendoor en dan weer stuctureel werk. Hart voor zijn klanten en voor de zaak. Dus eigenlijk nooit tijd om zijn eigen dak te repareren. Of is het de moeite nemen..?

Zo ook bij ons. Square Design. We houden ons bezig met van alles. Leuke ideeën, serieuze gesprekken en meedenken met de klant, een dagje fotoshoot waarbij we de fotograaf bij zijn enkels vasthouden terwijl hij uit de achterbak van de auto hangt; dat krijg je als je een dynamisch product wilt afleveren...
Kortom; leuk werk met veel creativiteit. Zo leuk dat we daar te weinig over vertellen en delen met mensen die daar eigenlijk toch wel geïnteresseerd in zijn. Moeite nemen. Want er komt zoveel meer bij creativiteit kijken.

Bloggen dus. Niet om zomaar te 'bloggen' (er zijn immers genoeg blogs), maar het delen van interessante, leuke, wetenswaardige zaken die we in het veld tegenkomen en meemaken. Soms uit de praktijk, soms van collega's, maar vooral wetenswaardig. De moeite nemen om het gat te dichten zodat de informatie naar de buitenwereld niet zomaar weglekt.