Reclamecampagne BOAR

De elektrische Fat Bike van Surface604 heeft een geheel nieuw design. Een nieuw frame is ontworpen voor deze fiets. De Elektrische FAT BIKE. Na maanden van ontwerpen wilden onze elektrische Fat Bike op alle punten verbeteren. Dit is volgens ons gelukt!

 

Square Design heeft de opdracht om de reclamecampagne voor deze Fat Bike uit te rollen. Het beeldmateriaal is samengesteld en bewerkt zodat de eerste communicatieuitingen in een lijn liggen. Op de beurs Nationale (E-)Bike Testdagen is de Fat Bike Boar te bewonderen.

Huisstijl ontwikkeling WebshopPRO

Professioneel bezig zijn met je webshop betekent niet alleen kennis opdoen en bijhouden maar ook continu actief zijn met je webshop en het webshop-vakgebied. Een website voor professionals die hun vak en webshop serieus nemen en die serieus werk maken van hun bedrijf. Daarvoor is een serie cursussen ontwikkeld.

 

Illustratietechnieken

Verschillende illustratietechnieken, waaronder olieverf en aquarel, kunnen een ontwerp accentueren. Square Design ontwikkelt en perfectioneert deze virtuele technieken in eigen beheer. Deze impressies geven een beeld van wat mogelijk is.

 

olieverf

 

aquarel

Gepersonaliseerde verpakkingen

Gepersonaliseerde verpakkingen zijn leuk om te krijgen. Niets is mooier dan je eigen naam in 'neon'. Square Design maakt het mogelijk om verpakkingen te personaliseren. Een leuk opvallend idee; ook voor uw relaties.

Illustraties jaarverslag WSN

Het jaarverslag 2013 van Woningstichting Nijkerk is geïllustreerd vormgegeven in een infographic-stijl. De verschillende hoofdstukken zijn getekend in een pictogram-achtige stijl. Elk hoofdstuk verwijst uiteindelijk naar de volledige versie in PDF op de website van WSN.

Illustratie Woningstichting Nijkerk

Woningstichting Nijkerk is over op "het nieuwe werken". Na een grondige verbouwing van het interieur is Square Design gevraagd om deze boodschap te communiceren. Met 'Verandering is even wennen' is het nieuwe werken geïntroduceert. Voor dit thema is een illustratie in retro-stijl ontwikkeld.

Open Huis Woningstichting Nijkerk

Woningstichting Nijkerk is over op "het nieuwe werken". Na een grondige verbouwing van het interieur is Square Design gevraagd om deze boodschap te communiceren. Met 'Verandering is even wennen' is het nieuwe werken geïntroduceert. Voor het Open Huis heeft Square Design de communicatiedragens (spandoeken, mailing, banners en advertenties) vormgegeven.

Illustratie Woningstichting Nijkerk

WSN (Woningstichting Nijkerk) heeft voor het tegengaan van agressie een wobbler ontwikkeld. Deze wobbler is speciaal om de bezoeker te informeren over gedragsregels. Square Design heeft de illustraties in een overdreven situatie ontworpen zodat de informatieoverdracht -met een glimlach- toegankelijk blijft.

Subscribe to RSS - Illustraties