Tabletpublishing

Tabletpublishing - apps

Tabletpublishing is publiceren op de tablet. In de regel wordt een telefoon buiten beschouwing gelaten omdat deze niet het gewenste effect -een magazine- biedt. Dat neemt niet weg dat dit niet mogelijk is. Het publiceren kan op verschillende manieren, Online (met het gebruik van het internet) en offline (denk bijvoorbeeld aan een PDF). Alle opties hebben voor- en nadelen. Belangrijk is de keuze, dat mocht er geen internet voorhanden zijn, of de brochure makkelijk navigeert en altijd de belangrijkste informatie -zonder WiFi-verbinding- toont.

 

Voordat een app aan tot stand komt bekijken we eerst de functionele toepassing. Is de brochure alleenstaand (single) of meervoudig (kiosk). Uiteraard speelt de keuze van een  web-, Android- en/of Apple versie ook een rol. Om tot een nieuw logo ontwerp te komen beginnen wij altijd met een project briefing naar u, de klant. Vervolgens inventariseren en analyseren we de mogelijkheden, waarna we overgaan tot een strategisch ontwerp. Zo wordt een eerste conceptvoorstel tot leven gebracht. Hier kunt u een keuze maken, zodat wij vervolgens kunnen overgaan tot de juiste afstemming.

 

Voordelen van tabletpublishing

Tabletpublishing is uw publicatie publiceren op uw tablet. In tegenstelling tot een PDF is een app stabieler en dynamischer. Bovenal werkt een app -in de regel- ook offline!

 

Online brochures 100% responsive (NIEUW !)
Digitale brochures zijn tegenwoordig 100% responsive. Zichtbaar op PC, tablet en mobiel ongeacht merk. De huidige brochures hebben een duidelijke navigatie en swipen op een natuurlijke manier. Uiteraard kunnen video's als verrijking opgenomen worden.

Responsive brochure

 

Offline brochures meer interactief
Een app is zowel op iPad als de GalaxyTab te downloaden en worden opgemaakt voor dit doel alleen. Zo is een offline brochure meer interactief te maken. Deze interactiviteit verhoogt de totale beleving. De brochure is altijd (offline) inzichtelijk, zonder internetverbinding. Daarnaast kunnen we uw PDF omzetten naar een app:

 

LET OP:
De lookbooks zijn niet meer actueel. Daarom is de app gedeactiveerd in de Stores. U kunt de app nog wel lokaal als zip-bestand downloaden en u zult deze via o.a. iTunes zelf moeten installeren (buiten de Stores om). Download de McGregor Lookbook Kioskapp lokaal:

 

Enkele zaken waar wij rekening mee houden:

• een single of kiosk (multiple) toepassing

• de resposiveness (staand en liggend gebruik)

• tablet toepassing aangevuld met extra toepassingen (smartphone en/of webversie)

• gebruik van online- en/of offline data (WiFi)

• een goede navigatiemogelijkheid

• verrijking content door interactiviteit

• nieuw is leuk en dit ondersteunt uw marketing

• u presenteert zich visueel goed (u valt op)

 

 

Publiceren en toepassing

Een publicatie wordt altijd bekeken door het winkelbeleid van Apple en/of Google. Onze ontwerpen worden -op voorhand- technisch door hen beoordeeld. Apple is hier strikt in en doorlooptijden kunnen sterk variëren. Niets is vervelender dan een ontwerp met concessies. De uitvoering zal zo dicht als mogelijk moeten aansluiten bij het gepresenteerde ontwerp en wij adviseren u hier graag over.

 

Wilt u meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 

Ja, ik wil meer weten

 

 

 

 

 

 

brochure op iPad

 

Andere links

digitaal flyeren app appledigitaal flyeren app android