Website WoonZo

 

Het Nieuwe Wonen staat voor toekomstbestendig bouwen en wonen. De mondiale ontwikkelingen op het gebied van milieu en energie hebben tot gevolg dat Europese en nationale wet- en regelgeving steeds meer eisen stellen aan milieuvriendelijk en energiezuinig bouwen en wonen. WoonZo speelt daar op in met unieke nulenergie woonconcepten die betaalbaar, milieuvriendelijk en energieneutraal zijn.

 

Huisstijl ontwikkeling WebshopPRO

Professioneel bezig zijn met je webshop betekent niet alleen kennis opdoen en bijhouden maar ook continu actief zijn met je webshop en het webshop-vakgebied. Een website voor professionals die hun vak en webshop serieus nemen en die serieus werk maken van hun bedrijf. Daarvoor is een serie cursussen ontwikkeld.

 

Ontwerp folder Surface 604

Boar: een sterke “all-terrain cruiser” die geen grenzen kent. Een fiets met een verbeterde grip op zand en sneeuw, door de 10 cm brede banden, laten een fiets gaan waar die nog niet eerder geweest is. Surface604 is de importeur van dit nieuwe concept in Nederland en heeft Square Design gevraagd het promotie- en beursmateriaal te verzorgen.

 

 

logo huisstijl ontwerp

De Oosterpoort

De Oosterpoort ligt aan de oostzijde van de Nijkerkse binnenstad en vormt de overgang van het historische centrum naar het groene woongebied aan het van Reenenpark. De Oosterpoort bestaat uit winkels met daarboven 20 huurappartementen (gelegen aan de Oranjelaan) en 33 koopappartementen. Naast een gezellig woongebied is De Oosterpoort ook een aantrekkelijk winkelgebied.

Square Design heeft voor Woningstichting Nijkerk de positionering en styling voor de stadsappartementen in een nieuwe huisstijl vormgegeven.

Huisstijl ontwerp Value and More

Value and More coacht ondernemers in de maakindustrie en in het bijzonder in de carrosseriebouw. Het doel het verbeteren van de prestaties van de organisatie en de leermogelijkheden van mensen binnen de organisatie.

Binnen deze processen speelt Plan-de-CAMpagne (PcD) een belangrijke rol. Square Design is verantwoordelijk voor het ontwerp van het logo. Het logo is voorzien van een combinatie tussen beeld- en woordmerk.

Huisstijl ontwerp PRO21

Met ingang van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 heeft PRO21 een nieuwe campagne ontwikkelt in samenwerking met Square Design. De oude naam 'PROgressief21' werd in de vloksmond al afgekort tot PRO21. Nu is de volledige campagne gebasseerd op het thema 'PRO21 houdt het kort'. Patrick Siemons is verantwoordelijk voor de fotografie van de lijsttrekkers. Square Design heeft de beelden verwerkt voor het campagnemateriaal van posters, flyers, folders, PR en website.

Ontwerp nieuw logo Robinia Invest

Het oude logo van Robinia Invest voldeed niet meer aan de uitstraling van het bedrijf. Square Design heeft een nieuw ontwerp gemaakt dat aansluit bij de vormgeving van deze tijd. Het gestyleerde ontwerp leent zich uitstekend voor alle grafisch toepassingen; van gravure tot druk en 3D.

Huisstijl ontwerp Schop BV

Schop BV heeft Square Design gevraagd om een geheel nieuw logo en bijhorende huisstijl te ontwikkelen. De bedrijfsactiviteit is het coachen van advocaten die -op welke manier dan ook- hulp kunnen gebruiken in het coaching-traject. Square Design heeft het logo ontleend aan het proces waarbij advocaten niet meer achter zichzelf (eg. de 'rode doek') aan willen rennen. De advocaten-coach biedt hen een punt van rust. Binnen het ontwerp is gekozen voor de 'bull'. De stier is een synoniem voor stijgende lijnen; progressiviteit (en verbetering).

Pages

Subscribe to RSS - Huisstijl