Brochure-ontwerp Robinia Invest

Robinia Invest is gespecialiseerd in bosbouwprojecten in Brandenburg, Duitsland. Robinia Invest biedt mogelijkheden om te investeren in zowel Robinia- als Paulowniabomen in een politiek en economisch stabiel klimaat. Voor Robinia Invest heeft Square Design verschillende brochures ontworpen. Het brochure-ontwerp is voor meerdere talen ontwikkeld en wordt in kleine oplages gedrukt. Zo blijft Robinia Invest in haar communicatie-uitingen actueel.

 

 

Jaarverslag ontwerp ondernemingsplan WSN

Het ondernemingsplan 2015-2018 van WSN staat in het teken van 'Bouwen aan een betaalbare & duurzame toekomst'. In het ontwerp is rekening gehouden met een indeling, waarbij de klant, het vastgoed en de organisatie tot hun recht komen. De korte terugblik, het heden en de toekomstverwachting worden kort omschreven.

 

 

Jaarverslag ontwerp WSN

De promotie van het jaarverslag is in een teaser vormgegeven en verstuurd naar alle stakeholders. Ons ontwerpbureau heeft het jaarverslag 2013 van Woningstichting Nijkerk is geïllustreerd vormgegeven in een infographic-stijl. De verschillende hoofdstukken zijn getekend in een pictogram-achtige stijl. Elk hoofdstuk verwijst uiteindelijk naar de volledige versie in PDF op de website van WSN.

De Oosterpoort

De Oosterpoort ligt aan de oostzijde van de Nijkerkse binnenstad en vormt de overgang van het historische centrum naar het groene woongebied aan het van Reenenpark. De Oosterpoort bestaat uit winkels met daarboven 20 huurappartementen (gelegen aan de Oranjelaan) en 33 koopappartementen. Naast een gezellig woongebied is De Oosterpoort ook een aantrekkelijk winkelgebied.

Square Design heeft voor Woningstichting Nijkerk de positionering en styling voor de stadsappartementen in een nieuwe huisstijl vormgegeven.

Nieuw ontwerp jaarverslag SKO

Voor SKO is een nieuw ontwerp ontwikkeld voor het jaarverslag 2013. Het concept staat in het teken van oud '&' nieuw. Het &-teken staat door het binnenwerk hiervoor als symbool. "Vroeger hadden we het schrift en nu de iPad." Met een speelse opmaak zijn de diverse onderwerpen uitgelicht. Het boekwerk heeft een eigen karakter gekregen en is afgewerkt met een binding van garen. Het omslag voldoet aan de uitstraling van een oud rapport.

Campagne ontwerp Pro21

Met ingang van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 heeft PRO21 een nieuwe campagne ontwikkelt in samenwerking met Square Design. De oude naam 'PROgressief21' werd in de vloksmond al afgekort tot PRO21. Nu is de volledige campagne gebasseerd op het thema 'PRO21 houdt het kort'. Patrick Siemons is verantwoordelijk voor de fotografie van de lijsttrekkers. Square Design heeft de beelden verwerkt voor het campagnemateriaal van posters, flyers, folders, PR en website.

Nieuw ontwerp DTP brochure

Voor DutchTabletPublishing (D.T.P.) is een geheel nieuwe brochure uitgebracht. Het conceptueel experiment is vervangen voor een stabiele versie in de app-stores. D.T.P. legt zich toe op het publiceren op tablets.

De Apple-versie download u hier; de GooglePlay-versie hier.

 

 

Nieuwe brochure Stalenhoef Consultancy

"Waarom personeel wèl leuk kan zijn" geeft antwoord op het gebied van HR. Hoog-Rendement begeleiding en Hoog-Rendement verzekering op het gebied van 'grijs verzuim' van personeel. Stalenhoef Consultancy is de personeelsadviseur voor het Midden- en Kleinbedrijf, regelt en begeleidt verzuim, werkoverleg en functioneringsgesprekken bij -inmiddels- meer dan 40 bedrijven. Stalenhoef Consultancy is actief in de regio Gooi- en Vechtstreek en heeft nu haar activiteiten verbreed naar de regio Eemland.

Pages

Subscribe to RSS - Brochure