Is een logo ontwerp weggegooid geld?

Is een logo ontwerp weggegooid geld?

Geld weggooien kan iedereen. Maar nadenken over de kernwaarden en emotie toevoegen is een vak. Graag kijken we met u hoe we de samenwerking verder invullen. Het voordeel van een logo ontwerp is attentiewaarde – herkenbaarheid. Het mooiste is als deze herkenning zo eigen is dat meer maar vooral langer aandacht ontstaat. Hieronder ziet u een aantal projecten afgebeeld die wij onlangs hebben verzorgd. Of kijk in onze portfolio.

Betere indrukken en een verzorgd beeld geeft een effectievere beleving bij uw afnemers. Het wekt vertrouwen en herkenbaarheid. Wij ontwerpen een (totaal)beeld dat aansluit op uw bedrijfsstrategie. Als grafisch ontwerpbureau willen wij meer emotie brengen in uw organisatie. Een uiting van herkenning is uw logo, de huisstijl, brochure, verpakking, website, mailing en -cross media- verkoopondersteuning. Alles vertaald vanuit het DNA van uw organisatie en volgens een vast plan van aanpak.

 

Naast de vraag: Is een logo ontwerp weggegooid geld? (mits goed ontworpen: ‘nee’), hebben we een ander leuk idee: Formule1kalenders
Het hele jaar door met je logo zichtbaar!

Is een logo ontwerp weggegooid geld

 

3 MARKETING TRENDS

– Hoe kleiner je scherm, hoe groter je doelgroep.
– Mensen kijken meer en lezen minder.
– Marketing is veranderd van P’s naar E‘s:
• engagement (betrokkenheid)
• experience (beleving)
• exclusivity (exclusiviteit)
• emotion (emotie)

 

ANDERE IDEEËN

Voor bedrijven en organisaties die het hele jaar door onder de aandacht willen blijven bij hun relaties ontwikkelen wij verschillende sportkalenders:
Voetbalplanners (het EK/WK speelschema)
Tourkalenders (wielersporten)

Vraag naar de mogelijkheden!

 


Zie ook:

Klik hier voor een logo

 

 

Deze pagina is onderdeel van voice optimization indexeren – Waarom moet ik in een logo investeren?