Animatievideo

Animatievideo BFFA

Client Bruidmedia BV

Date complete 2018

Live demo

Categories

Share

De genomineerde inzendingen mogen niet versneden worden. Hieruit worden 15 seconden 'uitgelicht' en in een presentatie gezet. Tijdens de uitreiking geeft de animatievideo een vlot overzicht weer van de vijf genomineerde inzendingen op dit evenement van de Bruidsfoto en Film Award (BFFA).

Animatievideo BFFA

Animatievideo is erg geschikt voor presentaties en nominaties. Geluid en beeld versterken elkaar en het resultaat is een sterke emotie en beleving van de boodschap. Voor de Bruidsfoto en Film Award (BFFA) maakt Square Design jaarlijks een animatievideo voor de presentatie van genomineerden.

De genomineerde inzendingen mogen niet versneden worden. Hieruit worden 15 seconden ‘uitgelicht’ en in een presentatie gezet. Tijdens de uitreiking geeft de animatievideo een vlot overzicht weer van de vijf genomineerde inzendingen op dit evenement van de Bruidsfoto en Film Award (BFFA).

Bruidmedia is gespecialiseerd in het ontwikkelen en publiceren van media voor bruidsparen in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Naast Bruid & Bruidegom Magazine geeft Bruidmedia ook jaarlijks verschillende themaspecials uit. En ook evenementen als de Bruidsfoto en Film Award (BFFA).

 

Reclame animatie