auto beletteren

Auto beletteren Mita Zorg

Client Mita Zorg BV

Date complete 2018

Live demo

Categories / /

Share

Voorafgaand het auto beletteren is een proefdruk gemaakt op het stickermateriaal. Weliswaar in een kleine 'proef-variant'; maar goed genoeg om vooraf de kleuren te kunnen beoordelen. Het bijzondere is dat de letters gesneden zijn uit een folie en toch een subtiel kleurverloop hebben gekregen. Iets dat erg bijzonder is met auto beletteren.

Auto beletteren Mita Zorg

Auto beletteren, althans het ontwerp hiervoor, is een specialiteit van Square Design. Mita Zorg heeft een nieuwe huisstijl laten ontwerpen en daarbij het auto beletteren een onderdeel geworden. Het gaat om drie nieuwe bedrijfswagens af fabriek. In samenwerking met de dealer is een planning opgezet dat bij binnenkomst van de auto deze auto beletteren.

Voorafgaand het auto beletteren is een proefdruk gemaakt op het stickermateriaal. Weliswaar in een kleine ‘proef-variant’; maar goed genoeg om vooraf de kleuren te kunnen beoordelen. Het bijzondere is dat de letters gesneden zijn uit een folie en toch een subtiel kleurverloop hebben gekregen. Iets dat erg bijzonder is met auto beletteren.

Mita Zorg kan worden ingezet voor hulp en ondersteuning aan mensen die tijdelijk niet volledig zelfstandig kunnen functioneren, omdat ze bijvoorbeeld kampen met financiële problemen of psychische klachten. Bij Mita Zorg vinden ze oprechte aandacht belangrijk. Alle medewerkers zijn voor hun vak gediplomeerd en hebben relevante ervaring. Het is die persoonlijke manier van werken die Mita Zorg onderscheidt van veel anderen. De begeleiders gaan samen op met de cliënt en zeggen niet hoe het moet, maar laten zien hoe het kan. De doelgroep van Mita Zorg is voornamelijk Antilliaans en Spaans.

 

Nieuw logo gevel promotiemateriaal bestellenbanner maken bedrijfskleding nieuwe site maken