Bladerbare pdf

Bladerbare pdf online catalogus

Client Aheco

Date complete 2018

Live demo

Categories / /

Share

Met een bladerbare pdf houden we rekening met een strakke (clean) vormgeving. Square Design houdt rekening met een snelle online beleving, duidelijke navigatie en responsive functionaliteit. De bladerbare pdf is ook in te zetten voor actiefolders die periodiek uitkomen. Handig dus voor het snel en overzichtelijk presenteren van uw boodschap.

Bladerbare pdf online catalogus Aheco

Bladerbare pdf’s online zetten maakt dat de vertrouwde beleving van een uitgave overal toegankelijk is. Met een bladerbare pdf houden we rekening met een strakke (clean) vormgeving. Geen “omvouwbare hoeken” en en elementen die afleiden. Geen ‘gratis’ softwaretoepassingen met onbetrouwbare watermerken en/of reclames van derden.

Square Design houdt rekening met een snelle online beleving, duidelijke navigatie en responsive functionaliteit. Voor de catalogus met 132 pagina’s met het product assortiment van Aheco African Food en Cosmetics is een ‘bladerbare pdf‘ online gezet. De bladerbare pdf is ook toegepast op de actiefolders die periodiek uitkomen. Handig dus voor het snel en overzichtelijk presenteren van uw boodschap.

 

 

Bladerbare pdf tablet Bladerbare pdf online