Brochure design

Brochure design WoonZo

Client WoonZo

Date complete 2015

Live demo

Categories / / /

Share

Een nieuw brochure design biedt ruimte voor het verhaal van de organisatie, is flexibel genoeg om meerdere boodschappen op te nemen en sluit aan bij de nieuwe huisstijl van WoonZo.

Brochure design WoonZo

Brochure design (ontwerp) is een onderdeel van het nieuwe Corporate Identity design (huisstijl ontwerp) van WoonZo. Een nieuwe brochure, maar ook nieuwe folders, moeten dan ook aansluiten op de totale beleving en uitstraling van de organisatie.

De brochure legt toekomstige gebruikers uit wat ‘Het nieuwe Wonen” inhoudt. De voordelen van prefab bouw, de energiebesparingen, regelgeving, bouwmaterialen en de leefruimte. In het brochure design is de WoonZo!-BOXX opgenomen. Hierin is schematisch te zien wat de mogelijkheden zijn voor het aanpassen en uitbreiden van de woning. Een compleet en nieuw woon-concept dat aansluit op de Europese en nationale wet- en regelgeving.

Het Nieuwe Wonen staat voor toekomstbestendig bouwen en wonen. De mondiale ontwikkelingen op het gebied van milieu en energie hebben tot gevolg dat Europese en nationale wet- en regelgeving steeds meer eisen stellen aan milieuvriendelijk en energiezuinig bouwen en wonen. WoonZo speelt daar op in met unieke nulenergie woonconcepten die betaalbaar, milieuvriendelijk en energieneutraal zijn.

Het concept van WoonZo gaat verder dan alleen het bouwen van een woning. WoonZo heeft alle disciplines onder één dak, waardoor we elke woning van kavel tot sleutel kunnen realiseren. Na de oplevering is het comfortabel wonen in een woning van WoonZo. Het onderhoud aan het huis is beperkt en kan ook volledig door WoonZo worden verzorgd.

Een nieuw brochure design biedt ruimte voor het verhaal van de organisatie, is flexibel genoeg om meerdere boodschappen op te nemen en sluit aan bij de nieuwe huisstijl van WoonZo.

Naast een brochure design heeft WoonZo ook een nieuw ontwerp voor een nieuw logo ontwerp, nieuwe huisstijl, nieuwe signing, nieuwe rollup banner(s), en een nieuw website design laten maken.

 

 

tablet friendly nieuw logo ontwerpen Corporate identity ontwerpen