concept huisstijl ontwerp

Concept huisstijl ontwerp

Client iRent

Date complete 2016

Live demo

Categories /

Share

In het concept huisstijl ontwerp is rekening gehouden met een stack met een 3-voudige opdeling. Deze vertegenwoordigd IT Storage, Server en Networking oplossingen op maat.

Concept huisstijl ontwerp

Voor een Nederlandse IT-dienstverlener die in de afgelopen 14 jaar is uitgegroeid tot Europees marktleider in de verhuur van datacenter hard- en software en services heeft Square Design een logo en concept huisstijl ontwerp voor iRent ontworpen.

Het bedrijf levert via partners aan een groot aantal organisaties in Europa, Midden-Oosten en Afrika en biedt tijdelijke IT Storage, Server en Networking oplossingen op maat. Vanaf één week tot 3 jaar en langer, zo flexibel als gewenst met mogelijkheden tot opschalen en afschalen.

In de afgelopen 14 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot dé specialist en heeft het zich de status van officiële demopoolpartner van o.a. Dell EMC, Lenovo, HPE, Cisco, Oracle en IBM verworven.
Dankzij deze duurzame samenwerking levert en ondersteunt het bedrijf haar partners in de nieuwste technologieën op elke gewenste locatie. Vanwege de voorraad houdende positie kan het bedrijf verschillende configuraties binnen 24 uur leveren. De waarde van de verhuurpool bedraagt circa 10 miljoen euro waarbij alle apparatuur vooraf wordt getest, geconfigureerd en gepre-installeerd. De hoog gekwalificeerde engineers zijn daarbij graag van dienst bij de installatie / de-installatie van de gehuurde producten op locatie.

 

concept logo ontwerpconcept logo

 

Gegarandeerd origineel huisstijl ontwerp

Square Design garandeert een origineel design en ontwerpt logo’s en huisstijlen. Een vorm (vierkant, cirkel, driehoek) is nooit 100% nieuw. Context, uitstraling en beleving vormen een totaalbeeld.

 

 

In het concept huisstijl ontwerp is rekening gehouden met een stack met een 3-voudige opdeling. Deze vertegenwoordigd IT Storage, Server en Networking oplossingen op maat.

Het concept huisstijl ontwerp is -helaas- afgekeurd en heeft geen doorgang kunnen vinden.