Corporate identity ontwerpen

Corporate Identity ontwerpen WoonZo

Client WoonZo

Date complete 2015

Live demo

Categories / /

Share

Er is gekeken naar een eigenzinnige uitstraling die afwijkt van de klassien 'bouwonderneming'. Kleur is hierin een uitgangspunt. Toch heeft het constructieve element, de "NZ" doorslag gegeven in het totaalconcept. Op een grafische en stylistische manier vertalen we prefab bouw en de 'constructie'. Een nieuwe Corporate Identity ontwerpen biedt ruimte voor het verhaal van de organisatie, is flexibel genoeg om meerdere boodschappen op te nemen en alle onderdelen (communicatiedragers) van WoonZo sluiten op elkaar aan.

Corporate Identity ontwerpen WoonZo

Corporate Identity ontwerpen is een specialiteit van Square Design. Voor WoonZo is een nieuw Corporate Identity design (huisstijl ontwerp) ontwikkeld. Ontstaan uit een pitch en in samenwerking met Draad Internet heeft Square Design de opdracht gewonnen om WoonZo te positioneren. Een nieuw logo, nieuwe brochure, maar ook nieuwe folders, moeten dan ook aansluiten op de totale beleving en uitstraling van de organisatie.

Indruk van een storyboard presentatie WoonZo.

storyboard-ontwerp

Er is gekeken naar een eigenzinnige uitstraling die afwijkt van de klassien ‘bouwonderneming’. Kleur is hierin een uitgangspunt. Toch heeft het constructieve element, de “NZ” doorslag gegeven in het totaalconcept. Op een grafische en stylistische manier vertalen we prefab bouw en de ‘constructie’. Met het Corporate Identity ontwerpen is de WoonZo!-BOXX opgenomen. Hierin is schematisch te zien wat de mogelijkheden zijn voor het aanpassen en uitbreiden van de woning. Een compleet en nieuw woon-concept dat aansluit op de Europese en nationale wet- en regelgeving.

Het Nieuwe Wonen staat voor toekomstbestendig bouwen en wonen. De mondiale ontwikkelingen op het gebied van milieu en energie hebben tot gevolg dat Europese en nationale wet- en regelgeving steeds meer eisen stellen aan milieuvriendelijk en energiezuinig bouwen en wonen. WoonZo speelt daar op in met unieke nulenergie woonconcepten die betaalbaar, milieuvriendelijk en energieneutraal zijn.

Het concept van WoonZo gaat verder dan alleen het bouwen van een woning. WoonZo heeft alle disciplines onder één dak, waardoor we elke woning van kavel tot sleutel kunnen realiseren. Na de oplevering is het comfortabel wonen in een woning van WoonZo. Het onderhoud aan het huis is beperkt en kan ook volledig door WoonZo worden verzorgd.

Een nieuwe Corporate Identity ontwerpen biedt ruimte voor het verhaal van de organisatie, is flexibel genoeg om meerdere boodschappen op te nemen en alle onderdelen (communicatiedragers) van WoonZo sluiten op elkaar aan.

Naast het Corporate Identity ontwerpen heeft WoonZo ook een nieuw ontwerp voor een nieuw logo ontwerp, nieuw brochure design, nieuwe signing, nieuwe rollup banner(s), en een nieuw website design laten maken.

 

beurs promotie ideeen Vlaggen banieren rollup banner tablet friendly