Catalogus maken

Een catalogus maken voor een uitgebreid productassortiment

Client Aheco

Date complete 2017

Live demo

Categories / /

Share

Als we een catalogus maken beperken we de risico's die afwijken van het stramien, door alle processen in fasen door te lopen. Zowel digitaal als een fysieke proef bieden een goed handvat. De inhoud van de catalogus is afgestemd op de informatie van de webshop. Primair kleurgebruik dat aansluit bij de doelgroep is als design toegepast.

Een catalogus maken voor een uitgebreid productassortiment

Een catalogus maken voor een uitgebreid productassortiment is een proces waarin duidelijke keuzes tot stand komen. Dit doen we aan de hand van een proefdruk. Square Design heeft na inventarisatie van de opties en moeglijkheden een 2-tal ontwerp conceptvoorstellen gemaakt. Een proefdruk biedt de beste belevingservaring en maakt het gebruikersgemak inzichtelijk. De keuze voor een strak en toch vrij stramien was snel gemaakt. Een doordachte keuze -samen met de klant- zien we graag als we een catalogus maken.

De inhoud van de catalogus is afgestemd op de informatie van de webshop. Primair kleurgebruik dat aansluit bij de doelgroep is als design toegepast. Private labels hebben hun eigen uitstraling gehouden en gaan ook op in het totaal. De logo’s van de belangrijkste merken hebben een herkenbare positie ingenomen. Als we een catalogus maken beperken we de risico’s die afwijken van het stramien, door alle processen in fasen door te lopen. Zowel digitaal als een fysieke proef bieden een goed handvat.

De catalogus met 132 pagina’s staat ook online.

 

Catalogus maken online