Een ontwerp voor een sticker

Een ontwerp voor een sticker op een verpakking

Client Bigi Mama

Date complete 2017

Live demo

Categories /

Share

Deze Bigi Mama verpakkingen zijn bedoeld voor het verpakken van bouillon blokjes (cubes). De drie smaken garnaal, kip en 'all purpose' kruiden aroma hebben afzonderlijk hun eigen sticker (label) gekregen. Alle verplichte informatie wordt binnen een ontwerp voor een sticker op een verpakking meegenomen.

Een ontwerp voor een sticker op een verpakking

Een ontwerp voor een sticker op een verpakking, oftewel labeling, begint met het opzetten van een vast stramien. In overleg met de producent worden de technische specificaties vooraf goed doorgenomen. Afhankelijk van de toepassing in combinatie met het product kan een sticker plano, gerekt, gekromd of getrokken aangebracht worden.

Zodra het stramien ontworpen is zien we toe op het grafisch ontwerp en de grafische invulling. Illustraties, tekst, barcodes en alle verplichte informatie wordt binnen een ontwerp voor een sticker op een verpakking meegenomen.

Deze Bigi Mama verpakkingen zijn bedoeld voor het verpakken van bouillon blokjes (cubes). De drie smaken garnaal, kip en ‘all purpose’ kruiden aroma hebben afzonderlijk hun eigen sticker (label) gekregen.