Een verpakking maken

Een verpakking maken Bosal

Client BOSAL

Date complete 2017

Live demo

Categories /

Share

Square Design wil een verpakking maken die volledig in lijn is met de huisstijl van BOSAL, maar ook een verpakking maken die 'clean' genoeg is, zodat de aandacht niet afgeleid wordt van het product.

Een verpakking maken voor BOSAL

Een verpakking maken voor BOSAL Nederland is een project dat grafisch reclame- en ontwerpstudio Square Design onlangs heeft afgerond. Voor de trekhaak van e-Bikes is een aangepaste omdoos nodig in een meertalige uitvoering.

Bosal Nederland levert uitlaten, katalysatoren, dieselpartikelfilters (DPF), trekhaken, fietsendragers én dakdragers voor de Nederlandse vervangingsmarkt. Naast de hoofdvestiging in Vianen met haar eigen onderzoeks- en opleidingsafdelingen vormen de distributiecentra in Schiedam en Hengelo Bosal Nederland. (Update: De trekhaken divisie is verkocht aan ACPS).

Square Design wil een verpakking maken die volledig in lijn is met de huisstijl van BOSAL, maar ook een verpakking maken die ‘clean’ genoeg is, zodat de aandacht niet afgeleid wordt van het product. De omdoos is voorzien van een wikkel dat de kosten bespaart.

 

Een catalogus maken Flyers drukken