Gevel beletteren

Gevel beletteren Ichtus school

Client HSN Scholen Nijkerk

Date complete 2018

Live demo

Categories

Share

In een klein team hebben de kinderen aangegeven wat zij willen. Met deze boodschap is Square Design tot de onderstaande illustratie gekomen. Een ontwerp van een illustratie waar -bijna- alle elementen uit de briefing zijn opgenomen. Ook de Ichtus (vis) is als een subtiel detail in de illustratie opgenomen. Uiteindelijk is een specialist ingezet voor het plakken; het gevel beletteren.

Gevel beletteren Ichtus school

Gevel beletteren voor een school is ook een onderdeel van de communicatie. Square Design heeft voor de Ichtus school in Nijkerk een ontwerp gemaakt dat aansluit op de wensen van de kinderen.

In een klein team hebben de kinderen aangegeven wat zij willen. Stenen, bloemen, groei, mensen, kleur, bomen.., en dit allemaal in de communicatie  voor het gevel beletteren.

De Ichthusschool in Nijkerk bereidt kinderen voor op de wereld van vandaag en morgen; een wereld die vraagt om kinderen met een stevige kennisbasis, ontwikkelde vaardigheden en een eigen identiteit. Deze ontwikkeling is voortdurend gericht op het toepassen van het geleerde in de maatschappij. ‘Niet voor school, maar voor het leven leren wij’ (Seneca)

Met deze boodschap is Square Design tot de onderstaande illustratie gekomen. Een ontwerp van een illustratie waar -bijna- alle elementen uit de briefing zijn opgenomen. Ook de Ichtus (vis) is als een subtiel detail in de illustratie opgenomen. Uiteindelijk is een specialist ingezet voor het plakken; het gevel beletteren.

Gevel beletteren