ontwerp autobelettering

Het ontwerp voor autobelettering Besseling Administratie Services

Client Besseling Administratie Services

Date complete 2013

Live demo

Categories / /

Share

Het ontwerp voor autobelettering loopt over de raampartijen heen, zodat het aan de buitenzijde doorloopt. De inzittenden kunnen door de geperforeerde folie gewoon naar buiten kijken. Dit is een creatief idee van Square Design.

Het ontwerp voor autobelettering Besseling Administratie Services

Het ontwerp voor autobelettering valt binnen het ontwerp van de nieuwe huisstijl / corporate identity van Besseling Administratie Services. Square Design heeft het ontwerp voor autobelettering op basis van de revisie van de huisstijl onder handen genomen.

Het ontwerp voor autobelettering loopt over de raampartijen heen, zodat het aan de buitenzijde doorloopt. De inzittenden kunnen door de geperforeerde folie gewoon naar buiten kijken. Dit is een creatief idee van Square Design.

Besseling Administratieservices BV is een full-service administratiekantoor in Nieuwegein en gespecialiseerd in het verwerken van administratie, salarisadministratie en payrolling.
Voorafgaand de verhuizing is een revisie (APK) uitgevoerd op de herkenning van de organisatie. Een conceptuele benadering heeft de invalshoek bepaald voor dit ontwerp. Besseling Administratieservices BV heeft als administratiekantoor meerdere disciplines in huis. Deze disciplines vormen een deelverbinding binnen de diversiteit aan mogelijkheden (administratie, salarisadministratie en payrolling). Hieraan zijn de gefragmenteerde vormen in het logo te herleiden. Naar de klant(en) staat(n) het meedenken en de ‘Services’ centraal. Uiteindelijk is de wens van de gedachte: ‘het constructieve ei’ vormgegeven als beeldmerk. Het beeldmerk komt herhaaldelijk terug in de achtergrond voor een volledige beleving. De huisstijl is gefaseerd ingevoerd en voldoet aan de communicatie van 2013+.

Hieronder vallen binnen de corporate identity o.a. het stationery (handelsdrukwerk), banners, het ontwerp voor autobelettering, relatiegeschenken, premiums, bewegwijzeringen, website ontwerp, verslagen en uitnodigingen.

 

logo ontwerpCorporate Identity