Nieuw huisstijl ontwerp

Nieuw huisstijl ontwerp Mita Zorg

Client Mita Zorg BV

Date complete 2018

Live demo

Categories / /

Share

De doelgroep van Mita Zorg is voornamelijk Antilliaans en Spaans georiënteerd en daarom zijn er warme kleuren opgenomen. Ook is deze doelgroep ontvankelijk voor persoonlijk contact en een nieuw huisstijl ontwerp laat in deze veel mensen zien. In het stramien van een nieuw huisstijl ontwerp kijken we ook naar de mogelijkheden om video en print op elkaar af te stemmen. Het fotomateriaal voor print komt dan ook overeen met het videomateriaal.

Nieuw huisstijl ontwerp Mita Zorg

Nieuw huisstijl ontwerp. Mita Zorg heeft een nieuwe huisstijl laten ontwerpen door Square Design. De oude stijl voldeed niet meer aan de wensen van deze tijd. Het nieuwe logo- en huisstijl ontwerp zijn tegelijkertijd aan de klant gepresenteerd en voorzien van een alternatief. De keuze is gevallen op een afwijkende kleur ten opzichte van wat normaliter gangbaar is in de zorg. De doelgroep van Mita Zorg is voornamelijk Antilliaans en Spaans georiënteerd en daarom zijn er warme kleuren opgenomen. Ook is deze doelgroep ontvankelijk voor persoonlijk contact en een nieuw huisstijl ontwerp laat in deze veel mensen zien.

In het stramien van een nieuw huisstijl ontwerp kijken we ook naar de mogelijkheden om video en print op elkaar af te stemmen. Het fotomateriaal voor print komt dan ook overeen met het videomateriaal.

Mita Zorg kan worden ingezet voor hulp en ondersteuning aan mensen die tijdelijk niet volledig zelfstandig kunnen functioneren, omdat ze bijvoorbeeld kampen met financiële problemen of psychische klachten. Bij Mita Zorg vinden ze oprechte aandacht belangrijk. Alle medewerkers zijn voor hun vak gediplomeerd en hebben relevante ervaring. Het is die persoonlijke manier van werken die Mita Zorg onderscheidt van veel anderen. De begeleiders gaan samen op met de cliënt en zeggen niet hoe het moet, maar laten zien hoe het kan. De doelgroep van Mita Zorg is voornamelijk Antilliaans en Spaans.

 

promotiemateriaal bestellen badge ontwerpen gratis Nieuwe website laten maken auto beletteren