Ontwerpen verpakking

Nieuwe verpakking ontwerpen en packaging design

Client EPOS

Date complete 2015

Live demo

Categories / /

Share

Nieuwe verpakking ontwerpen en packaging design voor Gehaktkruiden en de Mix voor Gehakt van Epos in Nijkerk hebben een nieuw verpakkingsontwerp gekregen. Dit ontwerp verpakking gehaktkruiden is op folie gericht.

Nieuwe verpakking ontwerpen en packaging design

De verpakking Gehaktkruiden en de Mix voor Gehakt van Epos in Nijkerk hebben een nieuw verpakkingsontwerp gekregen. Dit ontwerp verpakking gehaktkruiden is op folie gericht. Epos is producent en leverancier van onder andere kruiden, specerijen, sausen, marinades en biedt totaal oplossingen voor de verschillende segmenten binnen de voedingsmiddelenindustrie met de focus op vlees. Producten worden zorgvuldig samengesteld en geven die specifieke smaakbeleving, die klanten zo waarderen. Square Design heeft hier rekening mee gehouden binnen het nieuwe verpakking ontwerpen en packaging design.

 

 

Packaging design

 

 

nieuw-verpakking-ontwerp

Op de afbeelding hier is het verschil te zien is tussen het ontwerp van de oude en de nieuwe verpakking.

Voor klanten van Epos binnen de voedingsmiddelenindustrie en retail is onderscheid in smaak zeer belangrijk, de kruidenmix bepaalt dit voor een groot gedeelte. Daarom heeft Epos vrijwel geen standaard producten, maar levert zij maatwerk. De mogelijkheden en de behoeften in de markt worden bekeken om zo unieke producten en concepten te ontwikkelen. Want Epos gelooft dat strategisch samenwerken en investeren in klantrelaties door o.a. kennisdeling, de sleutel tot succes is.

Nieuwe verpakking ontwerpen en packaging design voor food-producenten is een van de activiteiten van Square Design.