Nieuwe website laten maken

Nieuwe website laten maken Mita Zorg

Client Mita Zorg BV

Date complete 2018

Live demo

Categories /

Share

Square Design ziet toe op de begeleiding van het ontwerp-traject en heeft de nieuwe website laten maken door een specialist. Square Design is dan ook het 'vertaalbureau' tussen klant en techneut. De doelgroep van Mita Zorg is voornamelijk Antilliaans en Spaans. Hier is de communicatie op afgestemd. En om de site een eigentijds karakter mee te geven is een video opgenomen. Door veel mensen te laten zien krijgt de site meer emotie en een betere binding met de doelgroep.

Nieuwe website laten maken Mita Zorg

Nieuwe website laten maken. Mita Zorg heeft een nieuwe huisstijl laten ontwerpen door Square Design. Na de intake bleek dat een nieuwe website laten maken onderdeel is van het ontwerp proces. De website is responsive (dus voor meerdere apparaten geschikt) en in meer talen opgezet.

De doelgroep van Mita Zorg is voornamelijk Antilliaans en Spaans. Hier is de communicatie op afgestemd. En om de site een eigentijds karakter mee te geven is een video opgenomen. Door veel mensen te laten zien krijgt de site meer emotie en een betere binding met de doelgroep.

Square Design ziet toe op de begeleiding van het ontwerp-traject en heeft de nieuwe website laten maken door een specialist. Square Design is dan ook het ‘vertaalbureau’ tussen klant en techneut.

Mita Zorg kan worden ingezet voor hulp en ondersteuning aan mensen die tijdelijk niet volledig zelfstandig kunnen functioneren, omdat ze bijvoorbeeld kampen met financiële problemen of psychische klachten. Bij Mita Zorg vinden ze oprechte aandacht belangrijk. Alle medewerkers zijn voor hun vak gediplomeerd en hebben relevante ervaring. Het is die persoonlijke manier van werken die Mita Zorg onderscheidt van veel anderen. De begeleiders gaan samen op met de cliënt en zeggen niet hoe het moet, maar laten zien hoe het kan.

 

nieuwe site maken Nieuw huisstijl ontwerp Nieuw logo gevel