rollbanner ontwerp

Ontwerpen van relatiegeschenken Besseling Administratie Services

Client Besseling Administratie Services

Date complete 2013

Live demo

Categories /

Share

Voorafgaand de verhuizing is een revisie (APK) uitgevoerd op de herkenning van de organisatie. Een conceptuele benadering heeft de invalshoek bepaald voor dit ontwerp. Besseling Administratieservices BV heeft als administratiekantoor meerdere disciplines in huis. Deze disciplines vormen een deelverbinding binnen de diversiteit aan mogelijkheden (administratie, salarisadministratie en payrolling).

Ontwerpen van relatiegeschenken Besseling Administratie Services

Ontwerpen van relatiegeschenken valt binnen het ontwerp van de nieuwe huisstijl / corporate identity van Besseling Administratie Services. Square Design heeft de ontwerpen van relatiegeschenken op basis van de revisie van de huisstijl onder handen genomen.

Ontwerpen van relatiegeschenken zijn een toevoeging op de huisstijl en variëren van mokken, pennen, paraplu’s en badges.

Besseling Administratieservices BV is een full-service administratiekantoor in Nieuwegein en gespecialiseerd in het verwerken van administratie, salarisadministratie en payrolling.
Voorafgaand de verhuizing is een revisie (APK) uitgevoerd op de herkenning van de organisatie. Een conceptuele benadering heeft de invalshoek bepaald voor dit ontwerp. Besseling Administratieservices BV heeft als administratiekantoor meerdere disciplines in huis. Deze disciplines vormen een deelverbinding binnen de diversiteit aan mogelijkheden (administratie, salarisadministratie en payrolling). Hieraan zijn de gefragmenteerde vormen in het logo te herleiden. Naar de klant(en) staat(n) het meedenken en de ‘Services’ centraal. Uiteindelijk is de wens van de gedachte: ‘het constructieve ei’ vormgegeven als beeldmerk. Het beeldmerk komt herhaaldelijk terug in de achtergrond voor een volledige beleving. De huisstijl is gefaseerd ingevoerd en voldoet aan de communicatie van 2013+.

Hieronder vallen binnen de corporate identity o.a. het stationery (handelsdrukwerk), banners, autobeletteringen, ontwerpen van relatiegeschenken, premiums, bewegwijzeringen, website ontwerp, verslagen en uitnodigingen.

 

Corporate Identity