Papieren tassen bestellen

Papieren tassen bestellen

Client Van Meeuwen

Date complete 2017

Live demo

Categories

Share

Papieren tassen bestellen is in vele varianten mogelijk en er zijn veel toepassingen. De opmaak is eenvoudig en door het gebruik van 1 kleur beheersen we de kosten. Andere promotie- / actie materialen die Square Design aanlevert zijn voetbalplanners, dartpijlen voorzien van een bedrukte flight met een logo. Aan het einde van het jaar verzorgt Square Design het drukwerk en de mailing van de kalenders. Een kalender bedrukken met eigen ontwerp behoort ook tot de mogelijkheden.

Papieren tassen bestellen Van Meeuwen

Papieren tassen bestellen is in vele varianten mogelijk en er zijn veel toepassingen. Van Meeuwen heeft voor haar beurzen met regelmaat actie materiaal nodig. Bij Square Design konden zij papieren tasen bestellen. De opmaak is eenvoudig en door het gebruik van 1 kleur beheersen we de kosten.

Van Meeuwen levert hoogwaardige smeermiddelen en slimme chemicals. En vooral kennis over hoe je die het beste kunt toepassen. Kennis die hun klanten ook terugzien in het werk van de technische specialisten ter plekke. En in de opleidingen die we verzorgen. Zo helpt Van Meeuwen bedrijven om meer te halen uit hun machines en producten. Tastbaar én meetbaar. In tal van industrieën over de hele wereld. Met oog voor het kleinste detail maken zij al ruim 80 jaar het grootste verschil voor hun klanten. Dat schept verplichtingen. Daarom blijven we innoveren en investeren.

Andere promotie- / actie materialen die Square Design aanlevert zijn voetbalplanners, dartpijlen voorzien van een bedrukte flight met een logo. Aan het einde van het jaar verzorgt Square Design het drukwerk en de mailing van de kalenders. Een kalender bedrukken met eigen ontwerp behoort ook tot de mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden, want Square Design kan veel meer dan alleen papieren tassen bestellen.

 

kalender drukken met eigen ontwerp dart flights bedrukken met afbeelding flights bedrukken goedkoop