Personeel werven

Personeel werven Papa Johns

Client Papa John's

Date complete 2018

Live demo

Categories

Share

Voor de nieuwe vestigingen van Papa John's Pizza is regelmatig een campagne nodig waar ze personeel werven. Zowel in print (flyers en posters) als online wordt een oproep gedaan voor nieuw personeel. Square Design maakt de uitingen op aan de hand van de internationale 'guidelines' oftewel het huisstijl handboek. Alle data is online beschikbaar en binnen de eisen van het stramien werken we op een creatieve manier de campagne voor het 'personeel werven' uit.

Personeel werven Papa John’s

Personeel werven is een uitdaging. Voor de nieuwe vestigingen van Papa John’s Pizza is regelmatig een campagne nodig waar ze personeel werven. Zowel in print (flyers en posters) als online wordt een oproep gedaan voor nieuw personeel.

Bij Papa John’s is kwaliteit de grondslag. Dat is waar ze mee begonnen toen ze de eerste pizza in  Jeffersonville maakten. Nu met meer dan 5000 vestigingen in 44 landen over de hele wereld is Papa John’s vertegenwoordigd. Of het nu hun speciale eigen saus is, de toppingen, het originele verse deeg, of de doos, ze investeren veel in de ingrediënten om ervoor te zorgen dat ze altijd de beste kwaliteit pizza geven. Het is niet gewoon een betere pizza. Het is een familiefeest, een belangrijke verjaardag, een werkfeestje, of gewoon een heerlijke maaltijd. Het doel is om altijd de beste ingrediënten te leveren, voor iedere gelegenheid.

Periodiek worden nieuwe vestigingen in de Randstad geopend waar ze personeel werven. Square Design maakt de uitingen op aan de hand van de internationale ‘guidelines’ oftewel het huisstijl handboek. Alle data is online beschikbaar en binnen de eisen van het stramien werken we op een creatieve manier de campagne voor het ‘personeel werven’ uit.

 

Personeel werven Creatieve campagnes