Promotie videos

Promotie video’s Té Tonic

Client Te Tonic

Date complete 2018

Live demo

Categories /

Share

Aan de hand van bestaand video materiaal heeft Square Design de video op lengte gebracht. De promotie video's zijn in tijd uitgelegd of ingenomen. Té Tonic is nieuw op de Nederlandse markt en hiervoor zijn promotie video's nodig voor de verschillende (social) media. Met de verschillende Botanical Té-zakjes kan iedereen de allerlekkerste gin-tonic mixen, afgestemd op de smaak van het moment.

Promotie video’s Té Tonic

Promotie video’s kunnen we niet meer wegdenken. Promotie video’s bieden meer beleving en/of bieden tekst en uitleg. Té Tonic is nieuw op de Nederlandse markt en hiervoor zijn promotie video’s nodig voor de verschillende (social) media.

Met de verschillende Botanical Té-zakjes kan iedereen de allerlekkerste gin-tonic mixen, afgestemd op de smaak van het moment. Té Tonic is een exclusief product. Alle ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd en op kwaliteit gecontroleerd. Om de unieke aroma’s te behouden, worden alle Botanical Té-zakjes per stuk verpakt. Het assortiment van Té Tonic wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe aroma’s. Gin-tonic dateert uit de 18e eeuw en is de populairste mix van deze tijd.

Aan de hand van bestaand video materiaal heeft Square Design de video op lengte gebracht. De promotie video’s zijn in tijd uitgelegd of ingenomen.

 

 

Direct marketing mailings Direct marketing mailings