Reclame ontwerp met effect

Reclame ontwerp met effect

Client BOSAL

Date complete 2017

Live demo

Categories / /

Share

BOSAL heeft aan Square Design gevraagd om een reclame ontwerp met effect te ontwikkelen. Vanuit de (online)database is alle data aangeleverd en deze is in zwart wit gerubriceerd en tot een catalogus gebonden. Het omslag is meertalig in kleur ontworpen. Na uitgave van de catalogus is de omzet in korte tijd fors toegenomen. Met recht een reclame ontwerp met effect.

Reclame ontwerp met effect; BOSAL catalogus.

Reclame ontwerp met effect wil iedereen. In deze case voegen we daad bij het woord. De omzet in de aftermarket liep achter. De accountmanagers ontdekten snel dat de monteurs graag fysiek een handheld van de catalogus in handen wilden hebben. Dit in tegenstelling tot online.

BOSAL heeft aan Square Design gevraagd om een reclame ontwerp met effect te ontwikkelen. Vanuit de (online)database is alle data aangeleverd en deze is in zwart wit gerubriceerd en tot een catalogus gebonden. Het omslag is meertalig in kleur ontworpen.

Na uitgave van de catalogus is de omzet in korte tijd fors toegenomen. Met recht een reclame ontwerp met effect.

Bosal Nederland levert uitlaten, katalysatoren, dieselpartikelfilters (DPF), trekhaken, fietsendragers én dakdragers voor de Nederlandse vervangingsmarkt. Naast de hoofdvestiging in Vianen met haar eigen onderzoeks- en opleidingsafdelingen vormen de distributiecentra in Schiedam en Hengelo Bosal Nederland. (Update: De trekhaken divisie is verkocht aan ACPS).

 

Flyers drukken Een verpakking maken