3D ontwerp stand

Stand ontwerp 3D Alimentaria EXPO

Client Aheco

Date complete 2016

Live demo

Categories /

Share

Het stand ontwerp voor deze EXPO geeft duidelijk en vooraf weer hoe de indeling is. Het maakt de ruimte voor de klant meteen inzichtelijk en aanpassingen kunnen makkelijker worden doorgevoerd. Binnen Aheco worden verschillende merken gevoerd die op deze internationale beurs allemaal aan bod komen.

Stand ontwerp 3D Alimentaria EXPO

Stand ontwerp 3D. Het stand ontwerp voor de Alimentaria 2016 in Barcelona heeft Aheco aan Square Design overgelaten. Zij heeft ons gevraagd hun stand te ontwerpen en in te richten. Het ontwerp is gericht om de klant te ontzorgen. Voor de opbouw is de stand ter plaatse met eenvoudige middelen ingericht. Op de afbouw kan de klant zelf toezien, mede door een slim ontwerp en slimme montage van materialen.

Het stand ontwerp 3D geeft duidelijk en vooraf weer hoe de indeling is voor deze EXPO. Het maakt de ruimte voor de klant meteen inzichtelijk en aanpassingen kunnen makkelijker worden doorgevoerd. Binnen Aheco worden verschillende merken gevoerd die op deze internationale beurs allemaal aan bod komen.

Voor deze merken zijn afneembare stickers onwikkeld die op de kolommen geplaatst worden. Bij de afbouw kan de klant zelf het een en ander op eenvoudige wijze demonteren. Deze zaken zijn vooraf bepaald in het stand ontwerp 3D.

 

Stand ontwerp aankleding