Standbouw aankleding

Standbouw aankleding SIAL EXPO

Client Aheco

Date complete 2016

Live demo

Categories

Share

Het ontwerp is gericht om de klant te ontzorgen. Met de opbouw is de stand ter plaatse met eenvoudige middelen ingericht. Op de afbouw kan de klant zelf toezien, mede door een slim ontwerp en slimme montage van materialen zoals makkelijk afneembare stickers en oprolbare roll-banners van groot formaat.

Standbouw aankleding SIAL EXPO

 

Standbouw aankleding is een van de activiteiten van Square Design. Voor de SIAL 2016 in Parijs heeft Aheco aan Square Design de standbouw aankleding overgelaten. Zij heeft ons gevraagd hun stand te ontwerpen, in te richten en aan te kleden. Het ontwerp is gericht om de klant te ontzorgen. Met de opbouw is de stand ter plaatse met eenvoudige middelen ingericht. Op de afbouw kan de klant zelf toezien, mede door een slim ontwerp en slimme montage van materialen zoals makkelijk afneembare stickers en oprolbare roll-banners van groot formaat.

De standbouw aankleding is ter plaatse ingevuld voor deze EXPO. De ruimte is standaard. Binnen Aheco worden verschillende merken gevoerd die op deze internationale beurs, SIAL in Parijs, allemaal aan bod komen.

Voor deze merken zijn afneembare stickers onwikkeld die op de wanden geplaatst worden. Bij de afbouw kan de klant zelf het een en ander op eenvoudige wijze demonteren.

 

expo stand ontwerp Standontwerp aankleden Stand ontwerp opbouw