Website design

Website design WoonZo

Client WoonZo

Date complete 2015

Live demo

Categories /

Share

De website van WoonZo legt toekomstige gebruikers uit wat 'Het nieuwe Wonen" inhoudt. De voordelen van prefab bouw, de energiebesparingen, regelgeving, bouwmaterialen en de leefruimte. In het website design is de WoonZo!-BOXX opgenomen. Hierin is schematisch te zien wat de mogelijkheden zijn voor het aanpassen en uitbreiden van de woning. Een compleet en nieuw woon-concept dat aansluit op de Europese en nationale wet- en regelgeving.

Website design WoonZo

Website design (ontwerp) is een onderdeel van het nieuwe Corporate Identity design (huisstijl ontwerp) van WoonZo. Een nieuwe website, maar ook nieuwe brochures en andere communicatiedragers moeten dan ook aansluiten op de totale beleving en uitstraling van de organisatie.

De website van WoonZo legt toekomstige gebruikers uit wat ‘Het nieuwe Wonen” inhoudt. De voordelen van prefab bouw, de energiebesparingen, regelgeving, bouwmaterialen en de leefruimte. In het website design is de WoonZo!-BOXX opgenomen. Hierin is schematisch te zien wat de mogelijkheden zijn voor het aanpassen en uitbreiden van de woning. Een compleet en nieuw woon-concept dat aansluit op de Europese en nationale wet- en regelgeving.

Het Nieuwe Wonen staat voor toekomstbestendig bouwen en wonen. De mondiale ontwikkelingen op het gebied van milieu en energie hebben tot gevolg dat Europese en nationale wet- en regelgeving steeds meer eisen stellen aan milieuvriendelijk en energiezuinig bouwen en wonen. WoonZo speelt daar op in met unieke nulenergie woonconcepten die betaalbaar, milieuvriendelijk en energieneutraal zijn.

Het concept van WoonZo gaat verder dan alleen het bouwen van een woning. WoonZo heeft alle disciplines onder één dak, waardoor we elke woning van kavel tot sleutel kunnen realiseren. Na de oplevering is het comfortabel wonen in een woning van WoonZo. Het onderhoud aan het huis is beperkt en kan ook volledig door WoonZo worden verzorgd.

Een nieuw website design biedt ruimte voor het verhaal van de organisatie, is flexibel genoeg om meerdere boodschappen op te nemen en sluit aan bij de nieuwe huisstijl van WoonZo.

Naast een website design heeft WoonZo ook een nieuw ontwerp voor een nieuw logo ontwerp, nieuwe huisstijl, nieuwe signing, nieuwe rollup banner(s), en een nieuw brochure design laten maken. De nieuwe website is in samenwerking met Draad Internet tot stand gekomen. Draad Internet heeft de website van WoonZo gerealiseerd.

 

tablet friendly best brochure design logo ontwerpen WoonZo